Hem > mode > Färgglad, asymmetrisk och feminin vår&sommar

Färgglad, asymmetrisk och feminin vår&sommar

Tänkte fortsätta på temat ”vad gäller i vår och sommar?” Se det som en uppdatering av läget, våren är ju här i allra högsta grad och snart är det sol och sommar.

Färgglatt och mönsterblandningar!
Våren och sommaren 2010 ska det vara mycket och iögonfallande. Starka färger komplettat med  vackra pasteller och en diger uppsjö av mönster: randigt, rutigt och prickigt.

Feminint
Hösten 2009 kantades av ett slags hård och utmanande stil, med mycket läder i svart och liknande stram estetik, men i vår är det feminima, eteriska i allra högsta grad tillbaka i form av ljusa färger, skira tyger och vackra pasteller. Det ska helt enkelt vara ganska flickigt i vår och sommar.

Asymmetriska urringningar och beskärningar
Vårens och sommarens urringningar och skärningar ska vara mer lekfulla och skruvade än vad som brukar vara norm- det ska med andra ord vara konstnärligt och avantgardistiskt i övermått. Viva la exibitionist.

Trosshorts
Jag har plockat ut det här plagget och separetat det från den grå massan av design eftersom detta kommer att vara DET plagget nu våren och sommaren 2010. Trosshortsen tänker jag förstås på. Dessa små smala shorts som påminner om mormorstrosor och som med fördel paras ihop med ett par schyssta knästrumpor.

Annonser
Kategorier:mode Taggar:
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: